Zonvakantie Rhodos

Zonvakantie RhodosNa een lange winter, wil je natuurlijk niets anders dan een heerlijke zonvakantie. Maar waar ga je dan heen? Alle vliegmaatschappijen zeggen dat zij de beste bestemmingen hebben. Maar er is maar één bestemming waar je écht de zonvakantie van je leven beleefd, en dat is op Rhodos.

Rhodos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee en al jaren één van de populairste vakantiebestemming van Griekenland. Jaarlijks vieren zo’n 60.000 mensen hun zonvakantie op Rhodos. Rhodos is vooral populair bij jonge, verliefde stelletjes. Waarom vieren mensen hun vakantie juist op dit eiland?

Bekijk nu de beste Rhodos vakantie aanbiedingen

Door haar ligging heeft Rhodos bijna de meeste zonuren van de Griekse Eilanden. Met zo’n 220 kilometer kustlijn, is er altijd wel ergens een plekje te vinden waar je heerlijk kunt zonnen. Met ongeveer 3 en half uur aan vliegtijd, is een zonvakantie op Rhodos dichterbij dan je denkt!

Ook als je de vlindervallei, de Mandráki-have of het witte stadje Lindos bezoekt, kunt je heerlijk van de zon genieten. Ook mag je de oude binnenstad niet vergeten, bij een zonvakantie op Rhodos. Binnen deze stadsmuren schijnt de zon altijd!

De luchthaven van Rhodos, Diagoras Airport, ligt op zo’n 18km van de stad Rhodos. Deze stad is dé uitgaansplek voor jong en oud na een heerlijke, zonnige dag op het strand. Vooral in de maanden mei t/m augustus is, voor een zonvakantie op Rhodos, de beste periode. Gegarandeerd mooi weer en relatief koel zeewater.

zonvakantieMet een gehuurde auto of scooter kun je een zonvakantie op Rhodos gemakkelijk nog leuker maken! Je reist zonder moeite van de oost naar west kust op de goed aangelegde wegen. Onderweg kun je gemakkelijk stoppen bij de mooie, koele baaien, om ook daar heerlijk van de zon te kunnen genieten!

Kortom: een zonvakantie op Rhodos staat altijd garant voor zon, zee en strand!