Fly drive Rhodos

Fly drive Rhodos
Waarom ook niet, ga bepakt en bezakt met de vliegtuig naar Rhodos en ga daar met je huuraoto het eiland rond. Vergeet daarbij niet de mooie Rhodos stad die de indruk geeft dat het nog een oud kasteel is dankzij de oude lange stadsmuur die er omheen ligt.

Fly drive Rhodos kun je op verschillende manieren boeken

Als je een reis wilt boeken dan kun je dat op verschillende manieren gaan doen. Je kan er voor kiezen om een fly drive op Rhodos te doen, door volledig te boeken, dit wil zeggen een reis inclusief reis, auto, en accommodaties. Ook kun je er voor kiezen dat je alleen de reis en de auto kiest en daarnaast alles op je af laat komen en in Rhodos wel ziet waar je uit mag komen. Heeft zo zijn voor en nadelen. Zo hoef je niet voor een bepaald tijdstip op een nieuwe aankomstplek te zijn. Een keerzijde hiervan is weer dat je geen zekerheid hebt dat een hotel plek heeft op het moment dat jij het nodig hebt. Houd hier vooral rekening mee als je in het hoogseizoen in Rhodos bent.

Bekijk nu de beste Rhodos vakantie aanbiedingen

Wat je niet mag missen

Flydrive RhodosBreng eens een bezoekje aan het Triandastrand, een 7 km verder op kun je het oude Rhodos stad vinden die zeker ook een bezoekje waard mag zijn. De stad heeft zowel een oude als een nieuwe gedeelte die ook niet gemist mag worden. De stad zelf is omringt door een oude stadsmuur die hierdoor een middeleeuws tintje aan de stad geeft. Vergeet daarnaast ook niet een bezoekje te brengen aan de tempel van Aphrodite.