Auto huren Rhodos

Omvang eiland

Omdat het eiland een lengte heeft van 77 km en bestaat uit bergachtig landschap, is het raadzaam om een auto te huren in Rhodos.
Zo kun je optimaal genieten van je vakantieverblijf op het eiland en kunt u veel van de omgeving zien, omdat je niet ‘gebonden’ bent aan een bepaalde plek. Je hebt de vrijheid om uitstapjes te maken naar andere dorpjes, wat vaak erg leuk is!
Zo kun je een rondreis maken over het hele eiland met hier en daar wat overnachtingen erbij.

Bekijk nu de beste Rhodos vakantie aanbiedingen

Auto huren Rhodos

auto huren RhodosZoals hierboven al genoemd, kun je Rhodos op eigen gelegenheid bezoeken door het huren van een auto. Zo haal je alles uit je vakantie om voldoende van het eiland te zien en cultuur op te doen.
Wel zijn er enige aandachtspunten waarop gelet moet worden om een auto te huren in Rhodos.
Ten eerste is er de leeftijd, bij de meeste autoverhuurbedrijven moet je 21 en/of ten minste 23 jaar zijn om auto te rijden op het eiland.

Indien mogelijk, is het raadzaam diverse verhuurbedrijven met elkaar te vergelijken. Er zit namelijk best veel verschil in de huurprijzen onderling. Ook even nagaan of het een betrouwbaar verhuurbedrijf is.

Je kunt de auto via een reisorganisatie boeken of via een autoverhuurbedrijf. Er wordt dan voor gezorgd dat de auto staat klaargezet op de luchthaven van het eiland. Let goed op waar de huurprijs van de auto uit bestaat. Dit omtrent het rijden van een x-aantal kilometers en of je met de auto een rondreis mag gaan maken over het eiland.
Wel altijd even een verzekering afsluiten bij het huren van de auto! Om het zekere voor het onzekere te nemen en veilig op pad te kunnen!