Duiken op Rhodos

Duiken RhodosDuiken op Rhodos: Laat je verrassen door al haar schoonheid

Rhodos is één van de grootste eilanden van Griekenland. Het eiland leent zich prima voor duikliefhebbers. Zo zijn er prachtige duikspots waar je je hart kunt ophalen. Geniet van de prachtige onderwaterwereld.

Wat bied Rhodos voor duikers

Je kan het je zo niet gek bedenken. Rhodos heeft het allemaal. De mooie stranden, de mooie groene natuur en natuurlijk de mooie onderwaterwereld die zeker ook niet vergeten mag worden.

Bekijk nu de beste Rhodos vakantie aanbiedingen

De eerste duikschool opende in 1982 zijn deuren en inmiddels stijgt het aantal duikscholen. De meest populaire plek om te duiken op Rhodos is toch wel de Kalithia baai in het noordoosten van het Rhodos.

Wat je echt gezien moet hebben als je gaat duiken op Rhodos

  • Rhodos DuikenDe Mushroom: Dit is een grote rots, met vele in- en uitgangen. Als je voor de rots zwemt kun je zelf precies bepalen waar je de rots in gaat en waar je er weer uitgaat. Onder de rots kun je het meest prachtige koraal vinden.
  • Het Blauwe Gat: Is een hele bijzondere grot. Aan de buitenkant lijkt het een erg donkere grot. Op het moment dat je de grot betreed merk je pas dat er nog genoeg daglicht naar binnenkomt.
  • De Kristallen Visplek: Het word zo genoemd omdat deze plek kirstalhelder water bevat. Als het licht er precies goed op valt dan kun je de verschillende scholen met vissen zeer goed bewonderen.