Rhodos Uitgaan

Rhodos uitgaanOp Rhodos uitgaan doe je het beste in Rhodos Stad of Faliraki. Deze 2 stadjes kennen een spetterend uitgaansleven waarbij je kan feesten tot in de vroege uurtjes.

Rhodos Stad

De uitgaansstraat in Rhodos Stad is Orfanidou, beter bekend als Barstreet. Hier vind je vele dansgelegenheden, bars en enkele kroegen met terrasjes. Op Barstreet vind je ook de discotheek van Rhodos, Colorado. Deze discotheek heeft 3 verdiepingen en er draait op elke verdieping een andere soort muziek.

De Twee Gezusters is een bar op Barstreet waar veel Nederlanders te vinden zijn. Er wordt dan ook vooral Nederlandstalige muziek gedraaid en het publiek varieert van jong tot oud. In Down Under en Big Brother zijn ook veel Nederlanders te vinden. Hier wordt dansmuziek gedraaid in verschillende stijlen.

Bekijk nu de beste Rhodos vakantie aanbiedingen

Pacha is ook een bekende club in Rhodos Stad maar heeft niets te maken met de bekende Pacha clubs uit Spanje. Ondanks dat heeft Pacha toch een hip imago en wordt er populaire muziek gedraaid tot vroeg in de morgen.

Maar op Rhodos uitgaan beperkt zich niet alleen tot Barstreet. In het oude stadsgedeelte van Rhodos Stad met vele restaurants en terrassen is het ‘s avonds ook heel gezellig. In de zomermaanden wordt er in de wijk achter de Mandraki haven ‘s avonds een klank- en lichtshow opgevoerd over de geschiedenis van Rhodos. Rhodos Stad heeft ook een casino en vele hotels organiseren zelf Griekse avonden met live muziek en dans.

Uitgaan RhodosAan het strand van Kalithea ligt de Paradiso Beach Club. Deze club heeft ruimte voor 4500 mensen en in de zomermaanden draaien hier in de open lucht internationale DJ’s zoals Armin van Buuren.

Faliraki

Op Rhodos uitgaan kan ook in Faliraki. In Faliraki bevindt zich behalve een Barstreet ook een Clubstreet. In Barstreet zitten vele bars en caf├ęs en in Clubstreet zitten de discotheken en clubs.