Stranden Rhodos

Stranden RhodosDe mooie spectaculaire stranden van Rhodos

Geniet van het uitzicht en de spectaculaire stranden en baaien die Rhodos je te bieden heeft. Ook hebben deze stranden tal van faciliteiten waar je gebruik van kan maken. Rhodos staat bekend om het kristalheldere water waarbij je niet ver de zee in hoeft te gaan om te genieten van het onderwaterleven.

Stranden Rhodos

Rhodos beschikt over genoeg keuze uit stranden. Zo kun je kiezen uit wel 42 verschillende locaties. Wij hebben de leukste voor je geselecteerd:

Bekijk nu de beste Rhodos vakantie aanbiedingen

  • Ladiko; Is een kleine baai, maar ondanks zijn grootte heeft het veel te bieden. Je kunt dit strand in Faliraki vinden. De kust biedt een fijn zandstrand, met her en der een aantal keien in het water. Op het strand kan er gebruik worden gemaakt van: parasols, strandstoelen en koudwaterdouches.
  • Rhodos StrandenAfandou: Dit is een extreem lang strand waar altijd wel een plekje te vinden is. Het enige nadeel van dit strand is dat het geen faciliteiten aanbied. Daarnaast heb je wel het voordeel dat het minder druk is.
  • Prassonissi; Hier staat altijd veel wind en vooral in de maanden juli en augustus is het een aanrader om dit strand te bezoeken. In deze twee maanden is de zogenaamde meltemi wind aanwezig. Dit is een sterke en droge noordelijke wind. Uitstekend geschikt voor kitesurfers.
  • Agathi: Klein zandstrand die in een kleine baai gelegen is. Bied goede faciliteiten zoals strandstoelen en parasols, zodat je nog meer van de zon en de zee kan gaan genieten. In de buurt van het strand is ook een bekend kasteel te vinden. Het is een middeleeuws kasteel genaamd Faraklos die zeker een bezoekje waard is.